Voorstelling Gelukshormoon III

Op 10 en 11 oktober 2017 vindt de voorstelling ‘Gelukshormoon III’ in de Stadsschouwburg Sint-Niklaas plaats.

Een serene maar prikkelende, muzikale voorstelling over onze geest, en hoe die soms de sporen verliest. Of hoe het interessanter is om tussen de sporen te lopen. Of er vlak naast. Of de sporen gewoonweg te negeren. Over leven en balanceren. En dat vooral niet stil te houden.

Deze editie staat op zichzelf. U hoeft de vorige edities niet gezien te hebben. Deel 3 wordt gedragen door enkele unieke verhalen van onder meer:

David Cantens, Eli Goffa, Anna Rune, Karree Konfituur, BiBi, Birds on a wire, Pauwel de Meyer, Verbaal Proces, iRRi, Jan Verstraeten, Roel Nollet, Norbert De Beule, Stephan De Bruyne en begeleidingsband Out of my Box.

Veel talent en ervaringsdeskundigen van Sint-Niklase bodem. Een beetje chauvinisme mag wel, en al zeker onder de hoed van 800 jaar Sint-Niklaas!
Een lach, een traan, een pil en therapie inbegrepen, als u dat wenst. Wordt niet terugbetaald door het ziekenfonds (daar kunnen we niets aan doen).

Een samenwerking tussen Creatieve Verbinding (Tom De Rocker) en  Psychiatrisch centrum Sint- Hiëronymus. Wat u zich daar bij moet voorstellen? Denkt u vooral ‘out of the box’!

Tickets te bestellen via de website van de Stadsschouwburg Sint-Niklaas