Bevraging cliënten i.v.m. coronabeleid

Bevraging coronabeleid

Beste cliënt,

Het zijn bijzondere tijden geweest maatschappelijk gezien, maar evenzeer in ons ziekenhuis. Het coronavirus heeft ons genoodzaakt om meerdere weken in lockdown te gaan en verscheidene veiligheids- en beschermingsmaatregelen in te stellen die gevolgen hadden voor jou en je familie.

Ondertussen zijn, sinds 26 juni, onze maatregelen versoepeld en verblijven we in het zogenaamde ‘nieuwe normaal’ waarbij we onze zorg tegelijk zo kwaliteitsvol én corona-veilig mogelijk proberen houden.

In dit ‘nieuwe normaal’ maken wij de evaluatie op van afgelopen coronatijd. Wat zijn de sterktes en zwaktes geweest van ons coronabeleid? Waar kunnen we aanpassingen doen? Welke lessen kunnen we hieruit leren?

Voor die evaluatie hebben we jouw stem nodig: hoe was jouw ervaring met ons ziekenhuis in deze periode?
Daarom hebben we een bevraging opgesteld voor cliënten, familieleden en medewerkers die polst naar drie onderdelen: onze coronamaatregelen, het zorgaanbod en de communicatie.
De bevraging kan je via deze link vinden. Het invullen ervan duurt enkele minuten en is volledig anoniem. De bevraging loopt tot 31 juli.

We hopen jouw opinie en stem hier te lezen. Zo kunnen wij een breed beeld vormen.

We danken je voor de flexibiliteit en inspanningen in de afgelopen maanden.