Events

In navolging van de Corona-richtlijnen van de overheid worden alle events opgeschort tot en met juni 2020.

Familieavonden LEAP©-methodiek

Niet alle mensen met een psychotische kwetsbaarheid hebben inzicht in wat er aan de hand is. Dit heeft de nodige gevolgen op de relatie met naastbetrokkenen.

Professor Amador heeft een methodiek ontwikkeld (LEAP©) die de interactie terug kan verbeteren. Tijdens deze twee avonden maakt u kennis met de basisprincipes van de LEAP©-methode.

 

Inschrijven kan via deze link.

 

 

 

 

 

Psychosezorg anno 2020
De Creativiteitstheorie…

Het volledige programma kan je hier downloaden.

Inschrijven kan via deze link.

 

 

 

 

 

Rondetafelgesprek

Een warme uitnodiging voor familie/naasten van huidige en voormalige cliënten van psychiatrisch centrum Sint-Hiëronymus Sint-Niklaas.

De afdelingen van Sint-Hiëronymus zetten in op familie! We willen in de goede zorg die we cliënten bieden ook rekening houden met familiale noden. Want de psychische problematiek en bijhorende zorg van cliënten, raakt ook de naastbetrokkenen.

Onze plannen zullen maar succesvol zijn als we ze uitwerken samen met familie. Daarom vroegen we Similes vzw, de vereniging van en voor families van mensen met een psychische kwetsbaarheid, om ons hierin te ondersteunen.

Op 30 maart 2020 organiseren we samen met Similes een rondetafelgesprek met families.

We hopen dat ook jij die avond je stem laat horen! Dit gaat door in Ontmoetingshuis ZigZag (Hazewindstraat 7 – 9100 Sint-Niklaas).

Lees hier het volledige programma.